ЛЯТНА АРТ ШКОЛА ЗА ДЕЦА (6-13 години)

Начало 1 юни – еднодневна екскурзия с тържество за Деня на детето в Парк Вятърните мелници, Горна Малина – зоокът, батути, пиратски кораб, замък, красиво място за игри, рисуване и пикник! Такса 50 лв. – включва транспорт, застраховка, вход, материали за рисуване. С предварително записване – местата са максимум 20.

Всяка седмица от 1 юни до 16 юли и от 23 август до 14 септември:

Целодневна школа с интензивно рисуване и приложни изкуства:  понеделник – петък, 8.30-18 ч. Всеки ден рисуваме на различна тема, с различни материали и техника, обучението се осъществява от преподаватели-художници, школата е за деца с интерес към рисуването. Всеки четвъртък и вторник – допълнителни занимания сред природата: конна езда, катерене, голф, плюс занимание по рисуване на открито. Такси:  ден в ателието – 30 лв., ден с екскурзия – 50 лв., предплатена 1 седмица – 170 лв. (190 лв. , ако екскурзиите са в три от дните). Максимум деца в ателието – 14, максимум деца при екскурзиите – 20.

 

Когаато създадохме Арт клуб Рояна, преди 13 години, основната ни идея беше това да е Вашето място за творчество и спокойствие чрез курсовете по рисуване,приложни изкуства и керамика. Едно от нещата, на които ни научи изминалата 2020 година е, че няма нищо по-важно от това да сме здрави – както физически, така и психически. А рисуването е най-сигурният път към здравето на психиката! Цветовете, боите, парчето глина, стремежът да сътворим нещо лично, уникално и красиво ни кара да дадем свобода на нашата фантазия и усещане за света и живота.

 Всеки човек може да се научи да рисува, трябва само някой да му покаже. Ако искрицата гори във Вас, ако Ви се рисува, не се колебайте – имайте смелост да опитате и ще откриете един съвсем нов свят!

 Обадете ни се, за да творим заедно!

 

КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

РИСУВАНЕ С МАСЛЕНИ БОИ: 

ВТОРНИК, 16-18 ч.

СРЯДА, 18.30-20.30 ч. 

ВЪВ ВСЯКА ОТ ГРУПИТЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ, ТЪЙ КАТО ВСЕКИ КУРСИСТ РАБОТИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН СЮЖЕТ 

Банкови данни: Рояна Арт ЕООД, IBAN BG02RZBB91551010267064