ЛЯТНА АРТ ВАКАНЦИЯ – от 1 юни до 14 септември, без прекъсване, всеки ден от понеделник до петък, 8.30-18 ч.! 

Ако Вашето дете е на възраст от 6 до 12-13 години и обича да рисува, моделира, реже, лепи, мачка глина, създава модели за дрехи (или дизайн на коли) – току що намерихте вълшебно място, където то да прекара творчески лятната ваканция! 😊Рисуване с акрилни бои, с акварел, въглен, сух пастел, изработване на колажи, стъклопис, декупаж, рисувана коприна, рисуване върху тениски и други текстилни изделия, грънчарство, керамика, работа с филц, пясъчни релефи – по цял ден малките ръчички ще са заети, а въображението ще ни носи в различни посоки. Арт клуб Рояна е единствената школа в София, която акцентира изцяло върху рисуване и приложни изкуства и всички преподаватели са художници, завършили Художествената академия. Такси: 1 ден – 25 лв. (четвъртък 40лв. – с включен транспорт и застраховка); 5 дни – 130 лв.; 10 дни – 250 лв.; 20 дни (4 седмици) – 440 лв. В таксата не е включен обяд; 10% отстъпка за две деца от едно семейство. 10% отстъпка за записване и заплащане на таксата до 31 май.

 В неучебните дни от май – 21, 23 и 25 май ще имаме целодневна арт школа също – начален час 9 ч.!

Във всичките ни детски групи програмата е комбинация от рисувателни теми и приложни техники, като акцентът е върху едното или другото, в зависимост от възрастта на децата. Във всяка група са застъпени и занимания по керамика и филц, защото считаме, че работата с естествени материали, като глина и вълна, е много полезна за развитието на децата.

Групи през седмицата: понеделник, вторник, четвъртък и петък – от 16.30 до 18 ч.; понеделник,четвъртък и петък – от 13 до 14.30 ч.; понеделник, четвъртък и петък – от 11.30 до 13 ч.  Тези групи нямат занимания по време на ученическите ваканции; тогава работим с програмата на целодневна Ваканционна Арт школа за деца

ЗАНИМАНИЯ В ДЕТСКИТЕ ГРУПИ – СЪБОТА И НЕДЕЛЯ – максимален брой деца в група – 14, с тях работят двама преподаватели

СЪБОТА: 11.00 – 12.30 ч. – Приложни изкуства и рисуванеза деца над 5 г. (ще работим с акварел, акрилни бои, сухи и маслени пастели, смесени техники, въглен, кафява креда, бои за стъкло, бои и спрейове за текстил, декупаж, глина, филц и вълна; в програмата са включени и занимания по моден дизайн – комбинация от рисуване, колажи и изработване на аксесоари)

11.30 – 12.30 ч. – Арт бебешориум, програма за деца 3-5  години, придружени от родител (работа за фина моторика, координация око-ръка, познаване на цветовете, изграждане на търпение и умения за концентрация, по забавен начин ще се научим да изрязваме, лепим и оцветяваме, ще станем по-сръчни и ще развиваме въображението)

13.00 – 14.30 ч. – Рисуване и приложни изкуства – за деца над 7 г. (програма с акцент върху  светлосянка на овални и ръбести предмети, композиционно поставяне на елементите в рисунката, изграждане на стабилна моливна рисунка и усвояване на етапите на работа с различните видове бои; портрет и фигурална композиция – пропорции на лице и на човешка фигура, рисуване на орнаменти, капители и др. архитектурни елементи, както и на частите на лицето чрез гипсови модели; цветознание и запознаване със стиловете на рисуване на различни художници).

НЕДЕЛЯ: 11.00 – 12.30 ч. – Рисуване и приложни изкуства – за деца над 6 г. Програмата е подобна на заниманията в съботните групи, има възможност за индивидуално внимание, работа по различни по сложност задачи в зависимост от възрастта и уменията на децата. 

Таксите за заниманията ни за деца в съботно-неделните групи може да видите тук.

Програмата за детските групи в събота и неделя може да видите тук.