ЛЯТНА ВАКАНЦИОННА АРТ ШКОЛА – през цялата лятна ваканция, юни-септември, целодневно, от 8.30 до 18 ч. – занимания по рисуване и приложни изкуства, посещение на изложби, гледане на филмчета за художници, игри навън, градски пленер, катерене по изкуствена стена, въжен тролей, конна езда, забавления! Такса за 1 ден 25 лв. (четвъртък 45 лв. – включва транспорт и застраховка), предплатена за 5 дни – 135 лв. , 10 дни – 260 лв., 1 месец – 460 лв. Обяд се заплаща допълнително, по избор от обедно меню. Местата са 20, необходимо е предварително записване.

ЛЕТЕН МОРСКИ ДЕТСКИ ПЛЕНЕР – 7-12 ЮЛИ 2019 Г., СОК “КАМЧИЯ”! Море, плаж, рисуване, игри, приложни занимания в това прекрасно място, създадено за детски лагер! Транспорт, 5 нощувки, всички хранения на блок маса, спасител и определено място на плажа, медицинско лице, ползване на игрища, басейн, зали за рисуване, материали и обучение по рисуване, анимация. Такса 460 лв., записване с капаро от 200 лв. до края на месец май или до запълване на местата. 

 

Във всичките ни детски групи програмата е комбинация от рисувателни теми и приложни техники, като акцентът е върху едното или другото, в зависимост от възрастта на децата. Във всяка група са застъпени и занимания по керамика и филц, защото считаме, че работата с естествени материали, като глина и вълна, е много полезна за развитието на децата.

Таксите за заниманията ни за деца в съботно-неделните групи може да видите тук.

Програмата за детските групи в събота и неделя може да видите тук.