ПРОЛЕТНА ВАКАНЦИОННА АРТ ШКОЛА – по време на пролетната ваканция, 1-5 април, целодневно, от 8.30 до 18 ч. – занимания по рисуване и приложни изкуства, посещение на изложба (Вълшебният свят на Николай Райнов в Софийска градска художествена галерия), гледане на филмчета за художници, игри навън, градски пленер, забавления! Такса за 1 ден 25 лв., предплатена за 5 дни – 110 лв. Обяд се заплаща допълнително, по избор от обедно меню. Местата са 20, необходимо е предварително записване.

ДЕТСКИ ПЛЕНЕР – ПЛОВДИВ, 1-5 АПРИЛ 2019 Г.! В годината , в която Пловдив е Европейска столица на културата, ние ще бъдем там – за рисуване на открито и много културни и художествени събития! Всеки ден – рисувателна сесия по наблюдение, посещения на къщи-музеи и галерии, посещение в шоколадовата фабрика Гайо, забавни вечери и много хубави мигове! Такса 350 лв. – 4 нощувки, всички хранения, транспорт, материали и обучение по рисуване, посещение в музеи и в шоколадова фабрика. Местата са 25, така че – нека записването започне сега 🙂 ВСИЧКИ МЕСТА СА ЗАПЪЛНЕНИ!!!

ЛЕТЕН МОРСКИ ДЕТСКИ ПЛЕНЕР – 7-12 ЮЛИ 2019 Г., СОК “КАМЧИЯ”! Море, плаж, рисуване, игри, приложни занимания в това прекрасно място, създадено за детски лагер! Очаквайте подробности!

 

Във всичките ни детски групи програмата е комбинация от рисувателни теми и приложни техники, като акцентът е върху едното или другото, в зависимост от възрастта на децата. Във всяка група са застъпени и занимания по керамика и филц, защото считаме, че работата с естествени материали, като глина и вълна, е много полезна за развитието на децата.

Таксите за заниманията ни за деца в съботно-неделните групи може да видите тук.

Програмата за детските групи в събота и неделя може да видите тук.