КОЛЕДНА АРТ ВАКАНЦИЯ – 27 И 28 ДЕКЕМВРИ И 2 ЯНУАРИ!  В тези неучебни, но работни дни в Арт клуб Рояна децата са добре дошли за целодневно арт забавление – 8.30-18 ч., рисуване, приложни изкуства, филмчета за художници, елементи от история на изкуството, четене на книжки, игри и нови приятелства! Таксата за 1 ден е 25 лв.

 

ПРОЛЕТЕН ДЕТСКИ ПЛЕНЕР – ПЛОВДИВ, 1-5 АПРИЛ 2019 Г.! В годината , в която Пловдив е Европейска столица на културата ние ще бъдем там – за рисуване на открито и много културни и художествени събития! Всеки ден – рисувателна сесия по наблюдение, посещения на къщи-музеи и галерии, посещение в шоколадовата фабрика Гайо, забавни вечери и много хубави мигове! Такса 350 лв. – 4 нощувки, всички хранения, транспорт, материали и обучение по рисуване, посещение в музеи и в шоколадова фабрика. Местата са 25, така че – нека записването започне сега 🙂

 

Във всичките ни детски групи програмата е комбинация от рисувателни теми и приложни техники, като акцентът е върху едното или другото, в зависимост от възрастта на децата. Във всяка група са застъпени и занимания по керамика и филц, защото считаме, че работата с естествени материали, като глина и вълна, е много полезна за развитието на децата.

 

 

Таксите за заниманията ни за деца в съботно-неделните групи може да видите тук.

Програмата за детските групи в събота и неделя може да видите тук.