Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” 

МАСЛЕНА ЖИВОПИС:

Групи в сряда, 18.30 – 20.30 ч., в неделя, 13-15 ч. и 15.30 – 17.30ч. – хоби курс по рисуване с маслени бои върху платно. Всеки курсист избира темите за своите картини – пейзажи, портрети, фигури, в по-декоративен, по-импресионистичен или реалистичен стил, или пък напълно абстрактни композиции. Преподавателят Ви напътства при усвояване на техниката, принципите на композиционно изграждане, перспектива и светлосянка, цветознание. Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂

ГРУПИТЕ В НЕДЕЛЯ СА В ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ! ОСТАВА ПОСТОЯННА ГРУПАТА В СРЯДА, 18.30-20.30 ч. 

СЪБОТЕН РЕЛАКС С РИСУВАНЕ И ЧАЙ (за възрастни) и ПРОГРАМА “ДВАМА С МАМА (ИЛИ ТАТКО 🙂 )” ЗА РОДИТЕЛ С ДЕТЕ НАД 7 Г. – в лятна ваканция; ще имаме занимания отново от 29 септември

Събота, 15 – 17 ч. – курс по декоративно рисуване с акрилни бои, структурни пасти и гелове, вграждане на дантели и други декоративни елементи, рисуване на мандали (енергийна фигура в кръг), сакрална геометрия, художествена медитация (дзен плетеници или zentangle), запознаване със стиловете на известни художници и претворяване на собствените художествени фантазии; приложни техники като стъклопис, керамика и грънчарство, рисуване върху коприна, рисуване върху текстил, изработване на свещи и бижута. 

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…

За да видите темите на заниманията по дати в Съботен релакс с рисуване и чай, натиснете тук….