Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

 

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” В тези занимания могат да се включат и пораснали деца (над 15 г.)

НОВ КУРС! АРТ ПЪТЕШЕСТВИЕ ПО СВЕТА – в предварително обявени дни: Всяко занимание ще е посветено на различна държава и  нейното изкуство и чрез характерни за нея музика, рисувателна техника и типична храна или напитка ще се забавляваме и ще творим! В края на заниманието ще си тръгнете с готова творба и с прекрасно цялостно преживяване! 

 

МАСЛЕНА ЖИВОПИС: 

За рисуване на картина с масло е добре да предвидите минимум две занимания, групите са постоянни, достатъчно е да ни се обадите кога искате да се включите:

ВЕЧЕРНА ГРУПА – ВТОРНИК, 18-20 ч. (или 18.30 – 20.30 ч.) – през юни в тази група можете да рисувате по избор: с акварел или с маслени бои

УИКЕНД ГРУПА – НЕДЕЛЯ, 15 – 17 ч. 

 

СТЪКЛОПИС, РИСУВАНА КОПРИНА, ДЕКУПАЖ, СМЕСЕНИ ТЕХНИКИ В РИСУВАНЕТО:

За декупаж е достатъчно едно занимание, за другите техники са необходими две занимания: в първото се нанася контура (за стъкло или коприна съответно), а във второто се работи с боите за стъкло или коприна:

НЕДЕЛЯ, 15-17 ч

 

АКВАРЕЛ: 

Еднократни занимания  ВТОРНИК – 18.30-20.30 Ч. (целия месец юни)

 

КЕРАМИКА И ГРЪНЧАРСТВО: 

По предварително обявена програма/дати, като са необходими две занимания за завършване на един арт проект – в първото занимание се моделира: ръчно и на грънчарско колело и след около две седмици е второто занимание, когато изсъхналите и изпечени в керамична пещ форми се оцветяват с бои за керамика (студени глазури, без необходимост от повторно изпичане):

СЪБОТА, 15.30-17 ч  или СРЯДА, 19-20.30 ч.

 

АРТ ПЪТЕШЕСТВИЕ – СРЯДА 19-21 Ч: 

Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 При нас винаги можете да изберете сюжета, който искате да рисувате, както и да получите индивидуални напътствия, така че да сте доволни и от процеса на работа, и от крайния резултат! В Арт пътешествията се пренасяме мислено в интересна страна, чрез музика, характерна храна или напитка и художествена техника: акварел, мозайка, рисуване върху порцелан, стъкло или коприна и др. 

 

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…