Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” 

МАСЛЕНА ЖИВОПИС: НОВА ГРУПА – НАЧИНАЕЩИ, ДНЕВЕН КУРС – ВТОРНИК, 16-18 Ч., НАЧАЛО 15 ЯНУАРИ

Групи в сряда, 18.30 – 20.30 ч., в неделя, 13-15 ч. и 15.30 – 17.30ч. – хоби курс по рисуване с маслени бои върху платно. Всеки курсист избира темите за своите картини – пейзажи, портрети, фигури, в по-декоративен, по-импресионистичен или реалистичен стил, или пък напълно абстрактни композиции. Преподавателят Ви напътства при усвояване на техниката, принципите на композиционно изграждане, перспектива и светлосянка, цветознание. Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 Целта на нашите курсове не е да завършите картина за едно занимание, а да получите знания и умения за композиционно изграждане, перспектива, светлосянка, смесване на цветовете. Преподавателят е художник-педагог.

СЪБОТА, ТВОРЧЕСКИ СЛЕДОБЕД (за възрастни или младежи над 15 г.) и ПРОГРАМА “ДВАМА С МАМА (ИЛИ ТАТКО 🙂 )” ЗА РОДИТЕЛ С ДЕТЕ НАД 7 Г.  – на 12 януари: РАБОТИЛНИЦА ЗА СВЕЩИ (изработване на ледена свещ и ароматна свещ в бурканче, което ще украсим с контури за стъкло). Такса 40 лв.

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…

За да видите темите на заниманията по дати в Събота, творчески следобед, натиснете тук….