Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” 

МАСЛЕНА ЖИВОПИС: през лятото имаме само една група

ВЕЧЕРНА ГРУПА – СРЯДА, 18.30 – 20.30 ч. (последни две занимания на 4 и 11 септември и след това стартира отново от 2 октомври)

НЕДЕЛНИ ГРУПИ _-  13-15 ч. и 15.30 – 17.30ч.  ще възобновят заниманията си от 6 октомври – хоби курс по рисуване с маслени бои върху платно. Всеки курсист избира темите за своите картини – пейзажи, портрети, фигури, в по-декоративен, по-импресионистичен или реалистичен стил, или пък напълно абстрактни композиции. Преподавателят Ви напътства при усвояване на техниката, принципите на композиционно изграждане, перспектива и светлосянка, цветознание. Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 Целта на нашите курсове не е да завършите картина за едно занимание, а да получите знания и умения за композиционно изграждане, перспектива, светлосянка, смесване на цветовете. Преподавателят е художник-педагог.

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…