Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” 

НОВ КУРС! АРТ ПЪТЕШЕСТВИЕ ПО СВЕТА – СРЯДА, 19-21 ч.  по предварително обявена програма: Всяко занимание ще е посветено на различна държава и  нейното изкуство и чрез характерни за нея музика, рисувателна техника и типична храна или напитка ще се забавляваме и ще творим! В края на заниманието ще си тръгнете с готова творба и с прекрасно цялостно преживяване! 

МАСЛЕНА ЖИВОПИС: 

ДНЕВНА ГРУПА – ВТОРНИК, 16 – 18 ч.

ВЕЧЕРНА ГРУПА – ВТОРНИК, 18.30 – 20.30 ч. 

УИКЕНД ГРУПА – НЕДЕЛЯ, 15 – 17 ч. (от 26 септември)

 

Хоби курс по рисуване с маслени бои върху платно. Всеки курсист избира темите за своите картини – пейзажи, портрети, фигури, в по-декоративен, по-импресионистичен или реалистичен стил, или пък напълно абстрактни композиции. Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 Целта на нашите курсове не е да завършите картина за едно занимание, а да получите знания и умения за композиционно изграждане, перспектива, светлосянка, смесване на цветовете. Преподавателите са художници-педагози.

 

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…