Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

 

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” В тези занимания могат да се включат и пораснали деца (над 15 г.)

НОВ КУРС! АРТ ПЪТЕШЕСТВИЕ ПО СВЕТА – в предварително обявени дни: Всяко занимание ще е посветено на различна държава и  нейното изкуство и чрез характерни за нея музика, рисувателна техника и типична храна или напитка ще се забавляваме и ще творим! В края на заниманието ще си тръгнете с готова творба и с прекрасно цялостно преживяване! 

 

1. МАСЛЕНА ЖИВОПИС, АКВАРЕЛ, СТЪКЛОПИС, РИСУВАНА КОПРИНА, РАБОТА С АКРИЛНИ БОИ: 

За рисуване на картина с масло или върху стъкло/коприна е добре да предвидите минимум две занимания, групите са постоянни, достатъчно е да ни се обадите кога искате да се включите:

ВЕЧЕРНА ГРУПА – ВТОРНИК,  18.30 – 20.30 – начало 3 октомври

ГРУПА НЕДЕЛЯ, 15-17 Ч.

 

2. ГРАФИКА – СВЕТЛИНА И СЯНКА В ЧЕРНО-БЯЛАТА РИСУНКА: ЧЕТВЪРТЪК, 19.30-21 Ч. – начало 19 октомври

 

3. КЕРАМИКА И ГРЪНЧАРСТВО: 

По предварително обявена програма/дати, като са необходими две занимания за завършване на един арт проект – в първото занимание се моделира: ръчно и на грънчарско колело и след около две седмици е второто занимание, когато изсъхналите и изпечени в керамична пещ форми се оцветяват с бои за керамика (студени глазури, без необходимост от повторно изпичане): СЪБОТА, 17-18.30 ч  или СРЯДА, 19-20.30 ч.

4. АРТ ПЪТЕШЕСТВИЕ – СРЯДА 19-20.30 Ч: 

Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 При нас винаги можете да изберете сюжета, който искате да рисувате, както и да получите индивидуални напътствия, така че да сте доволни и от процеса на работа, и от крайния резултат! В Арт пътешествията се пренасяме мислено в интересна страна, чрез музика, характерна храна или напитка и художествена техника: акварел, мозайка, рисуване върху порцелан, стъкло или коприна и др. 

 

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…