Материалите за всички курсове се предоставят от нас, а изработените творби остават за курсистите. Гарантираме професионално обучение по рисуване, както и освобождаване от стреса, развиване на креативността, приятна атмосфера и откриване на едно ново творческо начало у Вас.

В Арт клуба има различни курсове по рисуване и приложни техники за възрастни и всички те са под мотото “Всеки може да се научи да рисува!” 

УЪРКШОП – РАБОТА С ЦВЕТНИ МОЛИВИ: само на 20 февруари, четвъртък, 19-21.30 ч. и 22 февруари, събота, 15.30-18 ч. – гост преподавател Пако Мартин Домингес от Испания. Носител на много награди от изложби, член на организации на рисуващите с цветни моливи във Великобритания, САЩ, Канада и Испания, водил много семинари и майсторски класове в Испания и Великобритания, Пако ще покаже как се изгражда реалистично, дори хиперреалистично изображение, светлина, сянка, отблясък, така че сякаш можете да усетите стъклото или метала, или пък сочната месеста тъкан на плодовете 🙂 Ще бъдат предложени два сюжета, можете да си изберете единия (или пък да се включите и на двете дати и да работите и по двата, като ползвате 10% отстъпка от таксата, таксата е 95 лв.). Семинарът ще се води на английски език, като ще има осигурен превод на български, ако е нужно. Материалите за работа също са осигурени от нас. Така че – от вас се очаква само да имате желание да дойдете и да бъдете търпеливи, защото работата с моливи е супер релаксираща, тя е като терапия за успокояване и медитация. Творби на Пако  Мартин можете да видите тук: www.pacomartin.art

МАСЛЕНА ЖИВОПИС: 

ДНЕВНА ГРУПА – ВТОРНИК, 16 – 18 ч.

ВЕЧЕРНА ГРУПА – СРЯДА, 18.30 – 20.30 ч. 

НЕДЕЛНА ГРУПА _-   15.30 – 17.30ч. 

Хоби курс по рисуване с маслени бои върху платно. Всеки курсист избира темите за своите картини – пейзажи, портрети, фигури, в по-декоративен, по-импресионистичен или реалистичен стил, или пък напълно абстрактни композиции. Преподавателят Ви напътства при усвояване на техниката, принципите на композиционно изграждане, перспектива и светлосянка, цветознание. Не е необходимо да сте рисували някога, важно е да имате желание! С чаша вино и в добра компания двата часа минават неусетно 🙂 Целта на нашите курсове не е да завършите картина за едно занимание, а да получите знания и умения за композиционно изграждане, перспектива, светлосянка, смесване на цветовете. Преподавателят е художник-педагог.

За подробна информация за таксите на курсовете по рисуване за възрастни, натиснете тук…