СЪБОТЕН РЕЛАКС С РИСУВАНЕ И ЧАЙ  (ТВОРЧЕСКИ РАБОТИЛНИЦИ “ДВАМА С МАМА (ИЛИ С ТАТКО 🙂 )

 – събота, 15 – 17.30 ч.

 

17 и 24 февруари – “Венеция” –  ще рисуваме с акрилни бои върху платно. Романтика, гондоли, карнавал, канали – целият вълшебен свят на Венеция ще оживее върху нашите платна. 

3 март – няма занимание

10 и 24 март – Керамика и грънчарство –  ще моделираме ръчно зодиакалните си знаци и ще работим на грънчарското колело; на 24 март ще оцветим изпечените форми.

17 март –   ще рисуваме по метода зентангъл – художествена медитация или йога за ума. Ще изработим интересни форми с плетеници, ще работим с туш или цветни моливи (по избор). Зентангъл е много популярен метод, който се използва за подобряване на концентрацията, преодоляване на страхове, безсъние и тревожност, за релаксация и постигане на вътрешна хармония.

31 март  – Годишна изложба на групите по маслена живопис – заповядайте да разгледате какво са сътворили нашите курсисти-любители; 18 ч. -официално откриване

Всички занимания са подходящи за съвместна работилница родител+дете (над 6 г., децата не заплащат такса , за второ дете със същия родител се доплаща 10 лв.).

 

Местата в Съботен релакс са 12 – необходимо е предварително записване със заплащане на таксата, за да си запазите място!

Отстъпка от 20% (от втората такса) има за курсистите, които посещават два курса в Арт клуб Рояна.